Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kanske platsar jag inte hos er, kanske blir ni arga av mitt stök, säg till så byter jag bana, är också bara bakfull, trött och stressad. åh nej. nu är det klippt


måste ta mig över sundet och undrar bara om någon vill följa med

jo men pretantion vilken nisse
tänk om vi kunde kila stadigt
alltid veta att man gjorde sitt bästa
kanske slippa tänka och gno och tro
att man kunde varit bättre
är det som du säger
att tävlingen är inom mig
så ska jag nu bjuda ut mig själv
på ett glas vin och fråga vad som
står på
precis som pappa sa kan man
ibland nästan ofta ta bort händerna från ögonen
och släppa in ljuset
för jag skapar mitt eget mörker
det här sker just nu
det brinner i knutarna och mer diffust kan det inte bli
hoppas jag inte får sparken nu från era liv för jag kom just och orkar verkligen inte packa igen




Övriga genrer av machelle
Läst 360 gånger
Publicerad 2005-11-13 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

machelle