Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farmor

farmor
där ligger du
på sängen

allt är stilla
mamma och syster gråter
jag skakar
hör mitt hjärta dunka högt

ditt hjärta slår inte alls
men i mitt hjärta kommer det alltid att slå

blommor i handen
inga tunga andetag
ingen grumlig blick
ingen smärta

och att få se dig utan smärta
gav både frid i mig
och i dig

älskade farmor








Fri vers av AliciaK
Läst 472 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-07-24 01:29



Bookmark and Share


  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
en vacker text med värme
2010-08-17

  Emelie Gustavsson
vackert!
2010-07-25

  Ulf D VIP
Mycket rörande text, och fridfull.
2010-07-24
  > Nästa text
< Föregående

AliciaK
AliciaK