Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hallelujah!

Hallelujah!
Jag har skrivit klart essän
Nu kan jag andas ut
kanske med lungkapaciteten
hos en vuxen människa
Sex liter luft...




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-30 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta