Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett mynt har två sidor

Jag låg bredvid dig i sängen med dina armar omkring mig.
TRYGGHETEN spred sig i hela min kropp, du pussade på mig och sa att jag var vacker.

Jag började sakta men säkert vandra in i drömmarnas värld när du drog ner mina trosor och trängde in i mig.

Jag var inte redo, jag ville inte men du brydde dig inte, jag tittade upp på dig med tårar i ögonen och sa: -Snälla, sluta...

Du skrattade åt mig och sa att det är såhär slynor skall behandlas: -Ta vad du vill ha och lämna resten!




Övriga genrer av Pii3
Läst 326 gånger
Publicerad 2005-11-13 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pii3
Pii3