Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HINDER i vägen!!!


Jag vet att du älskade

Men där fanns hinder

Hinder som var så svåra att hoppa över om man inte satsar allt

Med risk för att inte komma över

Valde du att stanna




Fri vers av BaraEnFlicka
Läst 469 gånger
Publicerad 2005-11-13 21:15



Bookmark and Share


  Michmich
Ooooj! Den här var riktigt bra! Den säger så mycket som sitter kvar! Strålande!
2007-04-22

  Maskros
Klockren dikt, perfekt uttryckt i så få rader! Jag tyckte att allting i in var alldeles perfekt. Utom kanske titeln, för min del hade det nästan räckt om den hette Hinder. Men det är ju din dikt och alla har vi olika åsikter. Hur som helst, en underbar dikt!
2006-10-15
  > Nästa text
< Föregående

BaraEnFlicka
BaraEnFlicka