Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Friden.

Nu har friden infunnit sig
i mitt hus på landet
Jag hör fågelsång
som fyller mig med tro
Friheten kan bli vår!
Om vi vågar ta språnget
ut i det vilda,det sköna
Med ett leende
välkomnar jag solen
och en ny dag
Full med möjligheter




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 144 gånger
Publicerad 2010-05-31 08:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta