Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi hör ihop med hjärta och själ

Med naken åtrå
låter du blicken
långsamt vandra
över min kropp
och du rör vid mig
med denna blick
och jag längtar
efter vårt famntag
som skall klargöra
för alla att Vi hör ihop
med hjärta och själ

~~~~~~~~~~~~~




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 127 gånger
Publicerad 2010-05-31 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta