Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förr var det en träffpunkt. Den gamla handelsbon som sålde strutar med karameller.


I handelsbon

I handelsbon pratas och skvallras det brett.
En del dom har hört och andra har sett.

Att träffas och prata, att va social.
Får många att krypa fram ur sitt skal.




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-31 20:03



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Fint skrivet i en liten text:) den gör mig glad:)
2010-06-22

  Lady Alassa
Bra! Skvaller, relationsintresse skall uppskattas mycket mer.
2010-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP