Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskan

Jag önskar att allt var lätt, men jag vet att jag inte vill ha det så.
Jag önskar att du var min, men jag vet att jag inte vill äga någon.
Jag önskar att saker kunde bli som jag ville, men jag vet att jag inte skulle tycka att det var kul då.
Jag önskar att din doft alltid omgav mig, men jag vet att jag inte skulle längta då.
Jag önskar att du tog steg, men jag vet att jag skulle dra mig undan då.
Jag önskar att allt var vackert, men jag vet att jag skulle inte uppskatta det då.
Jag önskar att jag visste allt om dig, men jag vet att jag skulle tappa intresset då.

Jag önskar att vi inte bara satt i trädet. Jag önskar att visan fortsatte, men jag vet att jag kanske inte skulle hålla mig kvar då.

Allt jag önskar vill jag inte ha. Jag vill inte ha vad jag önskar. Allt är vad det är och jag tror att jag vill ändra på det. Det vill jag. Men inte på mitt sätt. Gör det på ditt sätt. Ditt sätt. jag vill se ditt sätt. Ja, jag vill se ditt sätt. Led mig, visa mig, jag vill. Jag vet att jag vill. På ditt sätt.






Bara det inte är på mitt sätt.
Jag önskar att du gjorde på ditt sätt, men jag vet att det aldrig kommer ske.




Fri vers av Linnea Ingrid Marie
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-31 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linnea Ingrid Marie