Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite som vi

Vågornas eviga
slag
mot strandens sand
kysser adjö och
hej igen samtidigt
om igen
i evigheten

lite som vi




Fri vers av Karin E
Läst 419 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-31 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E