Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skrattsår

jag håller hårt i dig
och du vill inte att jag släpper
i alla fall inte innerst inne

jag är så glad att du finns

men längtar så till tiden

innan
dig


tiden
innan allt
försvann


jag håller hårt i dig
som för att försäkra mig om
att livet är varmt på vissa ställen

vi skrattar ibland

när jag kan glömma

och du slipper
försöka
förstå









Fri vers av vemod
Läst 377 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-18 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vemod

Mina favoriter
flygplansnatt
rosa moln