Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vintern strömmade längs mina kinder.




jag la mig i gräset
vintern strömmade längs mina kinder
våren kändes varm mot min hals
men sommaren

jag fanns inte mer hos dina händer


jag la mig i gräset
du lekte i skyarna
och jag tänkte på något någon sa en gång


gråt
gråt ut din själ
men höj sedan ditt huvud

























Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 749 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-05-31 23:47



Bookmark and Share


  astranova
Och jag gillar sista stycket väldigt mycket. Klokt sagt.
2010-06-09

    Zaqwer
Gillar första stycket väldigt mycket.
2010-06-03

  worrisome
Super, det gäller att hålla huvudet högt, hur ont det än gör..
2010-06-02

  Baystream
Titeln är jätte bra, att gråta vinterns minnen. Fint!
2010-06-01

  Per Rydberg
Dikten är mycket vacker, sorglig visserligen, men orden bär fram livet, och därför är det hoppet som står kvar efter att jag läst den!
2010-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP