Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När solen nästan gått ned och den drömska dimman rullar in över ängarna därsom älvorna dansar i månens sken


Lusten är starkare än moralen

sötman i det otillåtna

det är som det är

vi visste båda om det
både innan och efter
att man får ju inte

när lusten är starkare än moralen
förståndet säger:
det man mår bra utav måste vara bra
mänskligt sett
eller kanske i ett djuriskt perspektiv

hon är den blekta blondinen
i ny frisyr
solbränd och läcker
i hennes ögon blänker lusten
likt stjärnblänk
som i mina

-hur länge kan du stanna?
hör jag mig fråga
-så länge det behövs.
svarar hon ögonblickligen

efteråt ligger vi kvar en stund
nakna, svettiga, flämtandes
jisses vilken urladdning
hon ligger med sitt huvud på min bröstkorg
och lyssnar på mitt hjärta
jag rufsar henne lite förstrött i håret
och kliar henne samtidigt på ryggen
hon gillar ju det
allting känns bra

så gör sig verkligheten påmind
hon behöver åka hem

nu är jag själv igen
hände det verkligen? tänker jag
men det känns fortfarande bra i hela kroppen
känner hennes värme mellan lakanen
när jag lägger mig




Fri vers av RogerIvan
Läst 555 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-01 01:06



Bookmark and Share


  Lili Samuelsson VIP
en blekt blondin som lämnar avtryck
och titeln som plockar upp tanken i texten, nästan som föbjudet
men för vem?
snyggt skrivet
2010-06-01
  > Nästa text
< Föregående

RogerIvan
RogerIvan