Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tröstlösa nätter

så tröstlösa var de nätter

då jag grät ögonen torra i ett sista rop efter dig

men du svarade inte

bara ett tomt eko i natten

kramade mig hårt

 

och nu när jag tar dessa stapplande steg

försvarar min återhållsamhet

och svär mig fri från molande saknad

vad ska jag då att fylla mitt hjärta med

då jag glömt vad glädje var...




Fri vers av Ullagulla
Läst 393 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-03-04 22:00



Bookmark and Share


    Anna Sefyrin Höijer
Naket och ärligt. Stark dikt
2014-03-06

  Epione VIP
Smärtsam läsning, diktjaget känns hopplös. Mycket starkt Ulla.
2014-03-06

  ~Leonardo~
Ett molande vemod och sorg, hjärtslitande läsning....
2014-03-05

  Quasimodo
Starkt om de tomma utrymmen som kan bli, fyll det med kärlek!
2014-03-05

    ej medlem längre
Omtumlande starka ord och känslor. Ja vad fyller man hjärtat med??
2014-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Ullagulla
Ullagulla