Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sista raden efter Basho /J.Vintilescu sunryû


I traditionen III

Grannens lott gav vinst -
med storartade planer
tja tja




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 415 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-01 15:18

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  vera gade VIP
Vintilescus tolkning av Bashô löd såhär:
Utan paraply - och så denna vinterskur - tja, tja...
Jag ville visa på en motsatt överraskning med samma osäkerhetsmoment
2010-06-02

  Monika A Mirsch VIP
smalltalksdikt - en höjdare - bra pladdrat
2010-06-02
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP