Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människor är dumma djur


Människor är dumma djur
hoppas för mycket -eller hur?
fast det ej är mödan värt,
mister allting vi har kärt

Vi kämpar hårt dag efter dag
ensam, alena, duett eller lag
Vi följer vägen för vårt kall
sliter jämnt tills vårat fall

Det händer att vi tvivlar, jovisst
saknad av kärlek och pengar i brist
men nog finns denna strimma av hopp
tills ögonen blöder och hjärtat tar stopp

Människor är dumma djur
hoppas för mycket -eller hur?
älskar, giver, gör revolt
Visst är jag människa - visst är jag stolt




Fri vers av Skalet
Läst 359 gånger
Publicerad 2005-11-14 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skalet
Skalet