Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"favorit i repris ej för känsliga läsare."


Lustens urmoder



Den eviga lustens urmoder

Hon väcker med kärleksfull

beröring...


Smeker din själ till liv

Öppnar ditt hjärta att flöda

att utforska efter mer


Hjärtats dörr är nära

till ditt pulseradne kön

De samspelar på livets arena


De ser varandras behov

Impulser de sänder varann

om att komma varann närmre


I samspel med

urmoderns varma

kärleksfulla barm

som livnär

med floder av livets vatten


Som en brunn

att släcka törsten i

den finns alltid där för dig


Närhelst du behöver

det flödar alltid över


av kärlek till dig

omfamnar hon dig

i sitt sköte.




Fri vers (Fri form) av Cosmic Johanna
Läst 749 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-06-01 23:49



Bookmark and Share


    AA VIP
Fint skaldat...
2013-07-02

  S.A.I. Steve Lando VIP
Gudinnans urkraft i skönt ordfång
2013-06-03

  livsdans
Ja det är allt magiskt det där!
2012-11-30

  Peter Olausson VIP
du skrev den för länge sedan ser jag, men det är en skön och varm text att läsa, som en lustens snuttefilt.
2011-11-20

    ej medlem längre
YES

Återigen, outstanding
2010-11-21

  Elwania
Hej sky walker.
Jag lsäer dina ord och mår bra av det du skriver.
Har du hört talas om Nagas domstora stora ormarna,
dom ska vara urmoderns urinnevånnare och så vi förstås
2010-06-02

  beam72
Vacker
2010-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Cosmic Johanna
Cosmic Johanna