Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet består av möten... kortare och längre


Hjärtat vet

en del stannar kvar
som bomull runt din själ
fast dom lämnat

lindrar och botar
bara genom att finnas

funnits

kanske ville du slippa andra
klistriga kantiga
lämnar infekterade sår

men ändå ...de tillhör

visar vägen du inte vill gå


sanningen finns djupt i ditt hjärta
låt dig beröras av det goda
det sanna

lär dig navigera bland det mörka
och byt kurs när det behövs

njut av det sköra
det skimrande
det äkta

var tacksam mot ditt hjärta
som vet det rätta







Fri vers av Tothem
Läst 440 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-06-02 17:07



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Tack för så stark och vacker visdom!
2011-01-10

  Anna*
Din text har fått en allt större betydelse med tiden för mig. Bokmärker
2010-07-09

    Mejja
Ja det är viktigt att stanna upp och lyssna till viskningen inuti. Den bär sanningen.
Bra skrivet om en viktig del av livet!
2010-06-12

  Anna*
Varm och ömsint dikt om att acceptera hjärtats övertygelse ... vi vet ... egentligen ... djupt inom oss vad som är bra och dåligt för oss ... och vad vi behöver göra
2010-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Tothem
Tothem