Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Styrkebesked


Jag kan tämja världen

alla vildsinta tigrar

men skulle aldrig drömma om att tygla

dess ränder




Fri vers av Tina-sol VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-02 21:38



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Härliga rader. =)
2010-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol VIP