Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar rost

Minnet av dig
en svag etsning i huden
får hjärtat att dra ihop sig och bli
alldeles litet
det ekar
i mitt varma bröst
där håren fortfarande är krökta efter ditt huvud




Fri vers av Aaxel
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-03 15:59



Bookmark and Share


  HQ
Vackert!
2010-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Aaxel
Aaxel