Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när han tränger sig på två millimeter till

mot kala
väggar
i hans rum
leker våra
läppar
tafatt över
nacke
och nyckelben
i natt

och våra
kläder
faller till
golvet som
regnet
utanför
klyver
asfalten
i bitar

när
andetag
trevar fram
över bröst
och hals
som tung
elektricitet
över naken
hud

lätta
fingertoppar
över mage
och bäckenben
vandrar ner
över lårens
insida
utsida
baksida

i gatlyktans
ljus dansar
vi som
skuggor
på en
bordell
när han
lyfter upp
mig över
tapeterna
inatt

han tränger
sig på
två
millimeter
till och
stönar
"du är
så skön"
mot mitt
öra

när jag
river
med naglarna
över hans
fuktiga
rygg och
kväver
en flämtning
mot hans
axel

och där
med mina
darrande
knän i hans
händer
önskar jag
mig någonstans
långt
långt
bort

dit
hans
fingrar
aldrig når


mig




Fri vers (Fri form) av Qiwi
Läst 368 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-06-03 22:59



Bookmark and Share


  blaite
I fu****love it
2013-06-08

    Herr Ångest
Vilken rytm och vilket hetsigt o eggande språk! Bra flyt och det oväntade slutet gör det bara än bättre. bra bra..
2010-06-22

  firefire
oväntat slut,men så bra beskrivet! dit kan han aldrig nå...jag vet precis vad du menar.tyvärr..men mycket bra poesi av dig!
2010-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Qiwi
Qiwi