Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi

det ska vara fint i rosen rött
gärna gudomligt och sockersött
den fina sidan av homosapiens ska visas
inget avund, ingen ångest, ingen girigbuks
prestations ångest, ingen människa i kris
som famlar efter meningsfullhet
trots skrubbade knän
ska man le och sjunga rosors sång
då går massan igång.
blommor ska växa ur dina sår
det får massan att skänka en tår




Fri vers av Lotti
Läst 304 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-06-04 00:51



Bookmark and Share


    Jane S VIP
nä det får inte va för salt inte, vissa folkkära lyckas med konsten att väga det rätt så att det ändå är saltare än vad man vill att det ska va, som om det smygs på oss...cornelis, bellman...många till
2010-06-06

  Seasons VIP
Ärligt och vackert skrivet
2010-06-06

    eva m h
Skriv det som ligger på ditt hjärta och vill ut. Så gör jag.
2010-06-06

  Miss Mod
En känsla av besvikelse, och jag tycker det går att strunta i massan.
2010-06-05

  aol
en poesi som talar en stor sanning
2010-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Lotti
Lotti

Mina favoriter
Hon känner, men jag ser!