Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åh, lilla pojkvasker

Du arma tonårshjärta
med stenskott och sprickor
Du gick i tusen bitar
och ditt timglas drogs med i fallet

Åh, lilla pojkvasker
med solen i ditt leende
Att du inte såg
det vackra i var dag
Att allt ditt mörker
fyllde varje liten del av dig
Tills du valde att slockna

Mina andetag stannade
tillsammans med dina
Mitt hjärta slutade slå
tillsammans med ditt
För en liten
sekund

Åh, lilla pojkvasker
För ung för att dö
För bruten för att vilja leva

Finn nu din frid




Fri vers av Mikaela P
Läst 408 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-04 05:47



Bookmark and Share


  sellout
ortroligt vacker.
2010-06-20

    AA VIP
Fint skrivet. // AA
2010-06-06

  Larz Gustafsson VIP
Se upp nu...Det finns en poesipolis här som kräver att man bara ska skriva om sprit och sex. Några känslor får inte finnas med.
2010-06-04

  Kjell A. H Lundin
Närvaro och saknad
säger allt...
Så enkel och välformad!

Hälsning
Kjell
2010-06-04

  Jazz Baronen
fantastisk! Så många vackra rader, gillar speciellt " du arma tonårshjärta med stenskott och sprickor" Så skadat men ändå så levande!
2010-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Mikaela P
Mikaela P