Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ogenerat läge

Elden i spisen har slocknat.
Bredvid mej andas du tungt.
Omtumlad, lycklig men ängslig.
Hur kan du sova så lugnt?
Andas in, andas ut,
symfoni utan slut,
Andas ut, andas in,
kära älsklingen min.
Säg mej, hur kan du sova så lugnt?

Vårfloden flödar och rinner,
ömheten gör mej så öm.
Tänk om allt plötsligt försvinner,
allt bara slutar, en dröm.
Andas in, andas ut,
har ju blitt så förut.
Andas ut, andas in,
kära älsklingen min.
Tänk om allt bara slutar, en dröm.

Men ska jag drömma om kärlek,
så är det en sån som du,
som jag vill ha i den drömmen,
den som jag längtar till nu.
Andas in, andas ut,
utan början och slut.
Andas ut, andas in,
kära älsklingen min.
Du är allt som jag längtar till nu!

Tänd flera eldar i spisen,
så vi kan hoppas och tro.
Älska så gnistorna flyger.
Du är så härlig och go!
Andas in, andas ut,
i ett modigt beslut.
Andas ut, andas in,
kära älsklingen min,
För du är ju så härlig och go!




Fri vers av Lena Nilsson
Läst 841 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2010-06-04 19:42



Bookmark and Share


  aol
underbart flyt och harmoni
2010-06-08

  kärleks ängel
vacker harmoni!
2010-06-05

  Caprice! VIP
Snygg struktur. Jag hör en melodi i rytmen. Tänkte du på någon särskild sådan eller har du en egen kanske?
Hur som helst gillar jag denna skarpt. Tack för mysig läsning!
2010-06-05

  Rosmarin
din text flyter fram med så fin rytm och naturliga rim som inte står i vägen för innehållet - som så ofta när det är du!
2010-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Lena Nilsson