Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla söta flicka, kom hit nu


pussar dina drömmar nu min lilla flicka,

möt mig i din kärlek,
ska kyssa dig varje morgon då vi åter ses,

din doft
kärleksfulla beröringar betyder allt,

ty livet väntar ej
ta min hand och vandra med mitt hjärta,

in i sanningen om vår kärlek
den är varm och talar ej med andra än dig,

såg dig gråta
då du tog upp mitt hjärta ur smutsen,

tvättade av det och satte det på plats,
jag älskar dig för det,

dina sanningar är våra
en ros av blod,

simpel längtan
nu är kärleken stor,

vi smälter in i varandras själar
okritiskt granskande varandras defekter,

vi älskar i gryningen,
du ler mot mig,


jag tar din kärlek och fyller ditt hjärta med saknad




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-04 19:55



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Shiiit, vad vackert Peter!! Gillar skarpt, bokmärkes:))
2010-06-04
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth