Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läses med fördel utan andningspaus.




Vill ha dig nära (eller konsten att driva kärleken på flykten)

 

Vill ha dig nära Närmare Så nära att jag kan

känna dina hjärtslag som förhoppningsvis

talar om för mig Det jag vill höra Det enda

jag klarar av att höra från dig för stunden

För om du inte älskar mig lämnas gåtan olöst

Och jag sugs in i ett stort hål Som inte alls är

svart utan äckligt brunt Kanske en toalett

Men förresten gör det inte så mycket då För

det är där jag hör hemma om du inte vill ha

mig Och förlåt att jag svamlar och snubblar

över orden Men det är inte mitt fel De ligger

överallt Över Under I vägen De ligger mellan

oss Dig och mig Förstår du vad jag menar

Varför går du?




Fri vers av Zandra Flygh
Läst 478 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-04 22:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Love it
2011-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Zandra Flygh
Zandra Flygh