Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är nykär i världens underbaraste kille. Har aldrig känts såhär rätt och har aldrig varit såhär lycklig!


Mitt hjärta

Jag känner dina fingar spela piano på mina revben
jag hör din islänska susa igenom mina öron
Jag ser din alvarliga blick skimra förbi
jag ser ditt leende som får mitt hjärta att slå hundratals slag i sekunden
Jag känner en känsla som jag trodde var utdöd
jag tänker på lyckan jag får av ditt skratt

Min ryggrad kröker sig till ljudet av Glósóli
mitt hjärta imploderar av tanken av dig
Mina tankar susar bort, 100 mil bort
min hjärna fantiserar om norrlänska skogar och indiemusik med dig
Min känslomässiga bomb har ersatt olyckan med extrem lycka
mina tankar är lätta som fjärilsvingar

Det enda som fyller upp min hjärna
är tanken på hur dina sönder rökta händer rör sig
kring min ryggrad och
hur du rör vid mina skulderblad

Dina händer ger mig gåshud
och dina läppar får mig att smälta och aldrig vilja komma tillbaka till verkligen igen.

Med dig så finns det ingen verklighet.
Inget mörker.
Bara ljus.
Du är ljus.
Du är lycka.
Du är rätt.
Du är så rätt.
Någon dag så kommer jag att älska dig.




Fri vers av KajsaBjörk
Läst 284 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-05 02:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KajsaBjörk
KajsaBjörk