Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stefans mamma gick nyss bort........




Till min vän Stefan

min vän

mödrar borde alltid  finnas

tomheten fter dem är total

nu är din mamma borta och du

får ta fram alla vackra minnen att

trösta dig med

 

Stefan jag tänker på dig

kram

Ulla




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 1325 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-06-05 17:34



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2010-06-15

  Eaglemountains VIP
Berörande .....
2010-06-15

  Gunilla VIP
Minnen att trösta sig med.
Du kan verkligen formulera!
Det går rakt in i hjärta och själ!
2010-06-14

  Annie b'larsson VIP
Ja...vi tittar in här hos dig Ulla, och läser vad du skriver.
Du är en fin vän för Stefan.
Sänder hälsningar o kramar till dig.
2010-06-10

  aol
kändes i hjärtat
2010-06-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP