Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Felice


felstegen viskar du bort

medan läpparna rör sig över hud 
som är en öm hinna över en grumlig brunn
och porlar med brun puls

något så pass grovt

men om jag kan ska jag knyta in
svalornas röster i din spegelbild
och lägga den omkring dig som ett ljusbandage
 
de går så väl ihop  
med Guds andedräkt mot glaset
den du viskar mot mitt svek.




Fri vers av Cadena
Läst 659 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-06-07 10:30



Bookmark and Share


  Cadena
Cadena skriver om alla möjliga mellanmänskliga erfarenheter ... Både andras och egna - och vem tycker inte att den har svikit på något vis någon gång på något sätt? Eller sårat.
2011-05-16

    Trast
Är Cadena en svikare?
2011-01-04

    Lars Gullberg
det här tycker jag mycket mycket om
ville läsa nån rad du skrivit och hittade pärla här direkt

hörs
2011-01-03

  Göran P Rödholm
Så fingertoppskänsligt du knyter ihop den här dikten. Egna uttryck och vändningar. Ger mersmak.
2010-10-11

  Anna*
Oj. Starkt.
2010-08-15

  Lars Hedlin
Berörande
2010-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Cadena
Cadena