kasta det du har
hitta något nytt att älska
och riv upp ett nytt sår

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kasta det du har
hitta något nytt att älska
och riv upp ett nytt sår




fiktion

jag ser det på dig
du vill fly
din värld är värdelös
låt oss hitta en ny

för du vill inte längre sitta här
vid ett cafébord
med en bok
en kaffekopp
några dumma ord

idiotiskt
säger du
tragiskt och fruktansvärt

men ta det lugnt
vi hittar
ett nytt sätt att andas på
en ny himmel
en ny jord

vi hittar en ny biljett
till en ny stad
till en ny sol
och ett nytt bord

vi hittar andra
likadana människor
någon annanstans

vi hittar någonting
som aldrig funnits
men som ändå fanns




Fri vers av fröken a.
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-05 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken a.
fröken a.