Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt det regna glitter

Låt det regna glitter
och låt det höras melankoliska toner
Låt världen darra
och brisera i ivrig lidelse

Jag dansar på gränsen
Alldeles för nära
Mina steg tar mig till randen
av vansinnet

Med ett leende
smeker mina ögon din kropp
Skrattandes
kastar jag mig i gräset
Andas sommar
Livnär mig på solsken
och doften av ditt hår

Låt det regna glitter
Smycka oss med skönhet

Vila i min famn,
älskling

Hösten är så långt borta




Fri vers av Mikaela P
Läst 337 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-06 08:51



Bookmark and Share


  Jazz Baronen
underbart! så skulle jag vilja leva hela sommaren :)
2010-06-06

  Larz Gustafsson VIP
"Dancing on the edge of danger", som Mikael Rickfors sjöng.
Du regnar glitter över oss nu, glitter kitten.
2010-06-06

  thyra
Glädjefyllda ord som låter sommaren sprudla och glittra, i allafall tills hösten infinner sig. Vackert skrivit!
2010-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Mikaela P
Mikaela P