Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I byn


Röken genom skorsstenen
visade inte
att någon var hemma
bara att det var tänt

I granngårn däremot
stack en fot ut på farstukvisten
och visade att här var folk hemma,
men nån hade stängt dörren
lite för fort.




Fri vers av W.Riter
Läst 408 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-06 15:20



Bookmark and Share


  firefire
aj som bara den;) så det kan bli! hiihi! men inte för den med foten...antar jag!
2010-06-06

  Ingela Svenson VIP
Skitkul! Men kanske inte för fotens ägare!
2010-06-06

    Jane S VIP
och hur kan du veta det så säkert?:)
2010-06-06

  Nina Nightwish
:)
2010-06-06

  prinscess VIP
ajaj det lät inte bra!!!
2010-06-06

    eva m h
Aj då!!!
2010-06-06
  > Nästa text
< Föregående

W.Riter
W.Riter