Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

visst är det något visst

med

sol

klippor

vatten


och så du

mitt i




Fri vers av Helene Månsson
Läst 538 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-06 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma