Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tre stycken så olika mig men ändå så lika


öppet brev till mina döttrar


visst är jag mamma

men först och störst

KVINNA



med all min glädje, sorg, livlighet

kåthet inte minst


älskar er

och älskar mig nästan lite mer


har burit er med glädje

genom livet

släppt och släpper er fritt

finns om ni faller och skrapar knäna


stolt över att vara er mamma

ni ger mig det

genom att ni är ni

var och en av er











Fri vers av Helene Månsson
Läst 685 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-06 15:34



Bookmark and Share


  Sara Boström
rakt och direkt. Den sunda distansen finns mellan raderna.
2010-06-08

  aol
rakt ärligt mycket vackert vännen,
2010-06-06

  Aftonvännen
ärligt

och det enda rätta

för dig
2010-06-06

    Music mind VIP
Det är rätt. Precis som en mamma skall vara.
2010-06-06

  Nina Nightwish
Vackert och uppriktigt:)
2010-06-06

  Pot Pourri
som närapå namne lär jag säga tack för läsning av fin dedikering. jag har också tre som är släppta. döttrar :)
2010-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma