Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besvikelsen lindas för hårt

Besvikelsen ligger som en hinna
över livets alla viljor
lindar in det i
tårar och smärta

Hur gör jag
när livets val
inte är mitt val?

Allt silas som sand
genom fingrar
rinner som vatten
till marken

Förluster
svek
lögner

Det får aldrig
något slut
jag behöver

ett slut
ett svar
en lycka




Fri vers av caraa
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-06 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

caraa
caraa