Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett skal

Tårar

Tårar med historia

Smaksatta med sorg

Ögon som är fyllda med svek

Ett tomt hjärta

Ett dött inre

En kropp utan själ

Jag bara finns

Jag känner inget

Tack vare dig




Bunden vers av Roose
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-07 03:10



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
sååååå
applåder....
smärtsamt...
ber att din smärta skall
lindras, inlindas, omplåstrad.
läkas, helas... att du ska få gråta
tårar av glädje, att sorgen ska
läka ut...

kb
2010-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Roose
Roose