Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarsällskap


Flugan klättrade
backe upp och backe ner
på en vit skjortärm

En envis fluga
sitter på datorskärmen
njuter kvällsvärmen

Flugan surrade
sömnsabotör tävlar med
sommarnattsljuset




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 506 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-07 14:40

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    papillon
Skalden Runeberg
slöt slagrörd vänskapsband
med mus och fluga

(enligt Josua Mjöbergs "Litteraturhistoria för gymnasiet" i vilken han beskriver djur - och naturvännen Johan Ludvig Runebergs något okonventionella vänskap med ovanstående djuriska bekanta)
2010-06-08

  Gunnel Eriksson VIP
Håller med, ettan är bra med sitt
flugperspektiv. Trean känner jag igen,
mitt perspektiv.
2010-06-07

    ej medlem längre
Ettan är ju en riktig fullträff med sitt flugperspektiv!
2010-06-07
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP