Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Res dig upp!

 

Res dig upp

Du stora

lilla människa!

Du vackra



Bjud oss av din visdom

Beströ oss med din stjärnglans

gör oss

ändå lite mer

fullkomliga




Fri vers av Ki
Läst 639 gånger
Publicerad 2005-11-14 16:41



Bookmark and Share


    Cajsa
Muntrar upp mig jättemycket, mycket fin och underbar dikt!
2005-11-25

    Porslinsdockan
Hmm den satt på plats, både du och jag har lite att dela med oss till andra av vad vi lärt oss på denna krokiga väg...
konkret,enkelt så rätt,träffande (för mig) ;)
2005-11-16

    jennystyle
Glamoröst skrivet! precis vad männsikan behöver höra ibland!
2005-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Ki
Ki