Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med ord lånade av håkan, bob hund och markus krunegård. sånt man skriver runt 02.30 en lördagskväll.


När låttexter flätas in i varje andetag

Och för första gången någonsin känner jag en arm om mig när jag vaknar utan att sekunder senare inse att det bara var inbillning. Hans rygg är det mjukaste jag vet och vi sjunger Håkan Hellström i varandras öron.
Du måste vara blind för du kan inte se, när löven faller ner, hur sjuk jag är.

Jag går barfota i en affär. Tar en glassbåt, jag är kär. Förut var jag sur och tvär. Kanske kan jag trivas här.
Han viskar att han sjungit den textraden om och om igen de senaste dagarna. Jag vet inte var jag ska ta vägen och ögonkontakt är så jävla jobbigt men han har världens längsta ögonfransar. Jag är en glassbåt och jag smälter.

Skriver osammanhängande och supertöntiga texter om att vilja ligga vid hans hals för alltid. Slås av att han är minst lika fucked up som jag. Vet inte om det egentligen är bra men det känns bra.
Jag säger som det är: att allt är sådär, bara sådär, sådär som det är såhär års och blir det inte bättre så lägger jag ner, så är det. Martin får mig på bättre tankar och snart är jag tankad och mina tankar far hit och dit och tillbaks igen, hit och tillbaks igen.

Hur bra saker än är så tar de alltid slut. Jag vill inte ha ett slut, jag vill ha en evig början.
Blommor som du växer bara på brinnande fartyg.




Fri vers (Prosapoesi) av mirrorball
Läst 535 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-07 19:46



Bookmark and Share


  soulsistah
alltså låttexter fångar mig alltid, särskilt av mina favoritartister. och du väver in det så jävla bra. ja. åh!
2010-06-08

  ryggmotrygg
fyfan vad du är bra. älskar dig.
2010-06-07

  Katinka VIP
Gillar det här, snyggt skrivet. Och låttexter har en tendens att fläta sig in i hjärtan och hjärnor.
2010-06-07
  > Nästa text
< Föregående

mirrorball
mirrorball