Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grattis min finaste

Idag är ingen
Vanlig dag

Det är din dag
40 år har gått sen
Du andades samma
Luft som din mamma
För första gången

20 år har gått sen
Jag andades samma
Luft som dig för första
Gången


Vi har haft våra
Tuffa tider.
Vi klarade det
Tillsammans.

Tack för att jag fick
Dig som min mamma.
Du är världens finaste
<3




Fri vers av E.Wernram
Läst 421 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-08 00:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E.Wernram
E.Wernram