Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egobad

lätt att blunda i
ljuset av mättnad sova
med öppna ögon
äta bara sin egen
oro den egna sfären

kanske förfäkta
en slags stamidentitet
en vikänsla då 
inkapslad i allt jaghav
där vi lämnas att drunkna

 




Fri vers av Joakim Södersten
Läst 535 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-03 18:19



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
kunde inte ha formulerat det bättre själv
trenne salladsblad förtjänte texten
2010-08-24

  Anna*
Flera bottnar med intressanta vinklar.
2010-07-15

  TTova
gillar't.
2010-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Joakim Södersten
Joakim Södersten