Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vrakdelar, galjonsfigur.


Det finns delar av mig som jag har dömt till glömska.
Sänkt i djupa tjärn av mitt medvetande.

Med skor av betong och sjögräs i håret

ta av dig skorna, ty marken där du står är helig.

Men jag har varit här förut. Detta är sanningen om mig. Det är härifrån jag kom.

Hjärtat slår mig hastigt

Jag ger tillbaka luften jag lånat.
Bubblor som stiger, som i ett champagneglas, stiger upp och försvinner.
Jag lämnar mig som ett vrak.

Stiger upp och försvinner.




Fri vers av meeeww
Läst 353 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-08 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

meeeww
meeeww