Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
melodier


berör

Melodier som slingrar genom
över runt
berör stillar
upprör förvillar
retar killar
känslonerver
vibrerar
i takt med
tonerna

Musik
i
varje stund
Unik
rytmik
i
erogena zonerna




Fri vers av Moniqa
Läst 401 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-06-09 16:39



Bookmark and Share


  Moniqa
Tack hörrni! Var längesen jag var här och kollade :)
2013-03-18

  aol
verkligen en riktig humörhöjare,
2010-11-28

  Moniqa
Tack! Den kom så där bara tillmig.... som melodier gör..
2010-06-09

  Valdemar Anders
Den är fin! Stämningsfull.
2010-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Moniqa
Moniqa