Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blockad II

Jag är natten i
i en livslång gryning


i din hand blottas minnen av en
briserande fåfänga som dödade
de vänliga blickarna

jag är vinst förutan nummer
en livlös futtighet i armar utan famn
en klosterfylld tillvaro utan krucifix

vad är en natt utan sin dag?

frys mina tankar till inlandsisar
bryt min frustande längtan

jag är en blockad på din väg
en kurva utan slut

jag är natten
i en livslång gryning




Fri vers (Prosapoesi) av Max Poisé
Läst 506 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-06-09 20:30



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Ah nu föll mer på plats.
Mycket snyggt detta
2010-06-10

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket snyggt skaldat. =)
2010-06-10

    Jane S VIP
Du nämner ofta ordet fåfänga som en hemsko...?
2010-06-10

  Staffan Welroos VIP
Fantastiskt! Mycket bra. Bokmärke.
2010-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé