Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
trippel senryû


Grinden

Den vita grinden
står åter öppen på glänt
förväntan



Den vita grinden
står åter öppen på glänt
kommer in? gick ut?



Den vita grinden
står åter öppen på glänt
slår hårt i blåsten




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 419 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-09 20:18

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
den vita grinden mot den vita blåsten - vilken suggestiv bild -
2010-06-11

  Gunnel Eriksson VIP
Bra varianter. Intressant hur
tredje raden påverkar de andra två.
Tycker bäst om mellanvarianten.
2010-06-10

  Sonja Sidorow Lapington
och vad väntar där på andra sidan? En skugga eller ett liv eller något vi inte vet något om....
2010-06-09
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP