Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(toffelfasoner är inte en lösning på världsproblemet)


Styvmorsskildring

hon tar långa kliv
men med korta ben
älskar oförtrutet
med ett hjärta av sten
bygger med klossar
för att sedan slå ner
och trots att du lyder
så kräver hon mer

hon ser dig med blick
av förlamad pupill
ber dig att ordna
att tiden står still
målar med penslar
och färg utan ton
porträttet av oss
nedanför hennes tron




Bunden vers (Rim) av chaii
Läst 389 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-09 23:52



Bookmark and Share


  Karl den store
Oh, vad bra. I så få ord får du fram en stor bild. Vilka godbitar, älskar oförtrutet med ett hjärta av sten, och ber dig att ordna att tiden står still. På pricken! Gillar den bundna formen också.
2010-06-10
  > Nästa text
< Föregående

chaii
chaii