Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om man hatar livet...

är man psykiskt sjuk och behöver hjälp för att man ska gilla livet igen.
Om man hatar livet är man psykiskt sjuk.

Enligt er.

Jävla idioter.




Övriga genrer av Angel_of_Death
Läst 663 gånger
Publicerad 2005-11-14 20:17



Bookmark and Share


  Raven X
håller med jag vet hur det är att hata livet men jag är inte psykisk sjuk för det...bara jävligt tröt på att bli mobbad...har försökt få slut på livet men inte lyckats...så jag lever med att bli mobbad för den jag är...:´(
2006-12-17

    ej medlem längre
så kände jag nästan hela tiden när jag var typ 13-16...ibland suger allt bara! bra skrivet
2005-11-21

  Ord
Tänkte inte kritisera din dikt vad gäller den poetiska delen ,
men väl budskapet som berör mig djupt "tro mig.."

Nej jag anser inte att man behöver vara psykiskt sjuk för att hata livet
..kanske deprimerad (vilket inte heller nödvändigtvis behöver klassas som sjukdom..) räcker mycket väl med att vara bränd , djupt sårad eller oerhört rädd eller t.o.m djupt trött..
för att den åsikten skall bli verklighet för dig eller mig just där och då !

ditt mess:
"Jag anser att allt liv är totalt onödigt. Allt som föds dör till slut, och då f inns inga minnen kvar. "
håller jag ej med om , visst både vi och minnena lever bara en begränsad
tid , men vi fyller stor funktion där och då !

Hoppas du inte tar illa upp !
Dina ord berör !
Fortsätt skriva !

Kraam

/ Crister
2005-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Angel_of_Death
Angel_of_Death