Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havets brus



att sitta på en udde

ute i havet

finna stillheten

genom att lyssna

på de ljud som stör

och följer strömmen

Att se

havsörn dyker blixsnabbat ner

mot vattenytan

återsvinga sig upp skyn

med sitt sprattlande byte i näbben

måsarnas skrin har upphört

och vinden hade mojnat

känsla växter sig

tankar är höga

som havets sång och kärlekens flod

den kommer aldrig ta slut.

" Nasrin" den 10/06-2010






Fri vers av Nasrin
Läst 788 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-06-10 14:27



Bookmark and Share


  Destino
SÅ FINT.......
KRAM
2010-11-09

  karenina VIP
som en meditation. tack
2010-06-11

    ej medlem längre
mumma :-)
2010-06-11

  mare VIP
Mycket fin...
2010-06-11

  Gunnel André VIP
Sommarens själsläkedom i ett nötskal!
2010-06-10

  aol
underbar poesi vännen
2010-06-10

  Larz Gustafsson VIP
Ljuvligt.
2010-06-10

  Anna*
Förvissning om att allt det vackra består. Rofyllt. Gott :-)
2010-06-10

  Aftonvännen
stämningen är rofylld

den bryts plötsligt av en rörelse

i kraftigt fallande vinkel

en liten uppståndelse i det stilla landskapet
2010-06-10

  Quasimodo
Ger en härligt fin och upplyftande känsla för både livet och kärleken.
2010-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Nasrin
Nasrin