Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livshyllning XII

Tiden kommer med bleka kliv
han sa att han gått, mil för mil
att hans fötter var långt bortifrån

och i hålet bredvid stortånageln
såg jag en skymt av någon slags fader
ett ansikte inte helt olikt något annat

och det svarta i mitt öga blev ett avtryck
han lämnade ett fotspår och fortsatte gå
med fötter som alltid kommer vara
för långt bort




Fri vers av Benjamin Jakobsson
Läst 439 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-10 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Benjamin Jakobsson
Benjamin Jakobsson