Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tvång


han valde själv

stiga ut i det svarta vattnet
stänga ute verklighetens mosaik

med slocknade ögon
gå ut i havet
med bilden av paradisblommorna
innanför ögonlocken

han vaknade på en öde strand
där stenarna ropade bröd

han valde själv




Fri vers av vera gade VIP
Läst 440 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-06-11 09:28

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Här finns det en och annan bokstav jag kan känna igen mig i. Titeln inte minst.
2010-07-11

  Anna*
Motsägelsefull och berör starkt.
2010-06-15
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP